Kοπη πιτας Ομιλου Σκακιου

Το ταξίδι στο μέλλον ξεκινάει από το σχολείο

12/2/24

Kοπη πιτας Ομιλου Σκακιου


ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ


    Την Τετάρτη  31/01/2024 στην εβδομαδιαία συνάντηση του Ομίλου Σκακιού «Παιχνίδι και Φαντασία. Η Λογική στο Τετράγωνο» πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας. Η κοπή Βασιλόπιτας συνέπεσε με τα γενέθλια του υπεύθυνου καθηγητή του Ομίλου Αλέξανδρου Σοϊλεμέζη, οπότε η ατμόσφαιρα ήταν άκρως εορταστική!

    Στην εορταστική συνάντηση του Ομίλου παρευρέθηκαν ο διευθυντής του σχολείου Οβαδίας Σάββας και η υποδιευθύντρια Παπαϊωάννου Σωτηρία. Τη βασιλόπιτα με θέμα σκακιέρα έφτιαξε η Βατίκαλου Παναγιώτα, υποδιευθύντρια και υπεύθυνη του Ομίλου, η οποία ήταν και η τυχερή της χρονιάς! Όμως, το δώρο μας για το φλουρί,  το οποίο ήταν μπρελόκ – πιόνι, μετά από κλήρωση ανάμεσα στους μαθητές του Ομίλου, το κέρδισε η Μπούρου Χρυσούλα (Α2). Βασικός συντελεστής στην οργάνωση της διπλής εορτής ήταν η εκπαιδευτικός Λύκου Σταυρούλα, που τιμά με την παρουσία της συστηματικά τις συναντήσεις του Ομίλου και δίνει μία ιδιαίτερη πνοή στο όλο εγχείρημα!

   Μαθητές και εκπαιδευτικοί πέρασαν πολύ όμορφα με γλυκιές και αλμυρές γεύσεις, αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και φυσικά έδωσαν εγκάρδιες ευχές στον αγαπημένο τους δάσκαλο και συνάδελφο για την ημέρα γενεθλίων του! Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με φιλικούς αγώνες σκακιού μεταξύ των μελών του Ομίλου.


 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ